Vægttab med infrarødt saunatæppe

Vægttab ved brug af vores infrarøde saunatæppe?

Det er et af de hyppigste spørgsmål vi får… og svaret er JA (og nej….)
Lad mig forklare lidt mere uddybbende om vægttab og infrarøde saunatæpper nedenfor.

Kalorieunderskud

Et vægttab vil altid være betinget af et kalorieunderskud! Dvs. du skal forbrænde mere end du indtager.

Det er grunden til at vi f.eks. kan opleve at tage på, selvom vi spiser nøjagtigt de samme mængder mad som vi plejer – men vi er stoppet med at cykle til job, fordi det er blevet vinter og vi hellere vil sidde i den varme bil.

Det kan betyde en væsentlig forskel i kaloriebalancen, og derfor skal vi justere på vores kost, hvis vi ikke vil tage på. Giver det mening?

Sæt gang i forbrændingen

Her kommer så vores infrarøde saunatæppe ind i billedet. Den infrarøde opvarmning øger vores blodcirkulation og når blodcirkulationen øges, øges vores forbrænding. Betyder det så fedtforbrænding, vil du måske tænke?

NEJ, det betyder det ikke NØDVENDIGVIS… vi forbrænder nemlig først fedt, når kroppen ikke har andet at forbrænde og så er vi tilbage ved kalorieunderskuddet.
Så en af de mest misforståede slanketricks der findes, er at sige at forbrændingen øges – uden at fortælle at det ikke nødvendigvis betyder fedtforbrænding.

Saunatæppe og motion

Så er du i et slankeforløb, hvor du har lagt din kost om, er begyndt at motionere eller bevæge dig mere – så er det infrarøde saunatæppe en rigtig god assistent i forløbet. Du får nemlig både stimuleret din skjoldbruskkirtel, som er en meget vigtig del af din forbrændingsproces OG øget din blodcirkulation OG svedt godt igennem, så du kommer af med affaldsstoffer og overskydende væske.

Det er typisk væsketab som giver det store vægtudsving i starten af forløbet, indtil du får justeret dit vandindtag på plads – det er nemlig kun en fordel på vægten at være i væskemangel, det er det ikke for dit helbred.

Væskebalancen

Hvis du tager et kig på Nik og Jay (med Burhan G) videoen ”Tættere på himlen” – som jo er ret flot på mange måder 🙂 så har jeg ladet mig fortælle at de 3 flotte mænd undlod at drikke væske et døgn op til at den skulle filmes, for at stå så skarpt som muligt.

Man kan bare ikke se at det giver frygtelig hovedpine, maveproblemer og mange andre ting. Så husk at drikke vand 😉

Så JA, vores infrarøde saunatæppe kan hjælpe dig i din vægttabsproces, men kan ikke stå alene.

Køb saunatæppet